een succesvolle doorontwikkeling

“Hier bij DAM kun je nieuwe kansen ontdekken en een nieuwe toekomst omarmen” – Thomas

Het moment dat ik bij DAM binnenkwam, voelde het als een warm bad. Het was een omgeving doordrenkt van communicatie en gezelligheid. Hier kreeg ik de kans om mijn passie voor camerawerk en editen te ontdekken en te ontwikkelen.

Ik ben afgestudeerd aan de Rietveld academie en begon mijn kunstcarrière als schilder. Ondanks mijn gebrek aan ervaring in de wereld van film, begon ik een basiscursus film maken bij Stichting Eiwerk. Mijn docent zag snel mijn enthousiasme en mijn snelle leercurve. Hij stuurde me door naar De Amsterdamse Mediafabriek.

DAM gaf me niet alleen de ruimte om creatief te groeien, maar ook om trouw te blijven aan mezelf. Het was een plek waar het creatieve proces werd gestimuleerd in plaats van belemmerd. 

DAM gaf me de kans om deel te nemen aan een officiële stage bij Zuidoost TV. Hier mag ik meewerken aan het maken van boeiende filmpjes en leer ik nog steeds ontzettend veel. Zuidoost TV, met zijn rijke diversiteit van ongeveer 182 nationaliteiten, biedt voortdurend nieuwe uitdagingen.

Ik raakte zo enthousiast over mijn ervaring bij DAM en Zuidoost TV dat ik besloot om verder te kijken naar educatieve mogelijkheden binnen DAM. Momenteel volg ik een HBO-opleiding via DAM, namens de Regenbooggroep. 

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik de kans krijg om mijn talent verder te ontwikkelen tijdens deze opleiding en stage.